We doen weer mee aan de

Ook dit jaar doen we weer mee met de grote clubactie.
Wat houdt de grote clubactie in?
De grote clubactie is een manier voor clubs zoals de onze  om hun clubkas te spekken voor jeugdactiviteiten.
Met behulp van de grote clubactie kunnen we loten verkopen waarbij 80% van de opbrengst van de verkochte loten naar de club gaat.
Aangezien het geld bestemd is voor de jeugd willen we ook graag dat de jeugd zelf meedoet aan deze actie. Alle jeugdleden krijgen een verkoopboekje voor de verkoop van loten.

Hiermee zijn ook prijzen te winnen bij de grote clubactie zelf, maar onze club beloont ook elk jaar de best verkopende loten verkoper met een leuke prijs.

Hoe werkt het, kijk hier

We heben tot nu toe elk jaar met lotenboekjes gewerkt,

Dit jaar is het ook mogelijk om online loten te verkopen, wat met corona in het achterhoofd misschien ook wel de veiligste manier is.
Alle jeugdleden hebben een persoonlijke  online link gekregen, die ze kunnen delen met familie, vrienden, buren en andere schepsels.
Die kunnen dan op de link klikken , wat gegevens invullen en versturen en 1 of meerdere loten is of zijn  gekocht/verkocht, omdat elk lid zijn eigen link heeft kan de website het aantal loten dat per lid verkocht is vastleggen.

Komt er niemand bij jou langs maar wil je toch een lot kopen dan kan dit via onderstaande link, die is dan niet aan een lid gekoppeld, maar wel aan de club.

GROTE CLUBACTIE LOT KOPEN

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.