Coronavirus

De Nederlandse Badminton bond heeft het advies van het  NOC*NSF overgenomen om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals toernooien, trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Onze vereniging neemt dit advies over en heeft besloten om de speelgelegenheid op Dinsdag avond en Donderdag ochtend tot en met 31 Maart af te gelasten.
Mocht de termijn verlengd moeten worden, dan kun je dit in een vervolg bericht lezen.

Meer informatie vind je op de website van het RIVM de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Misschien vind je dit ook leuk

Reacties gesloten.